85- років А.С. Петечинському

30.06.2018 09:31

    Шаховий турнір до Дня Конституції пройшов 28 червня в публічній бібліотеці смт. Летичев. На змагання зібралося  дев’ятнадцять спортсменів трьох сусідніх районів нашої області. І не дивно що така кількість любителів шахів приїхала в районний центр де вирує шахове життя. Тому що за день до цього виповнилося 85- років голові громадської організації «федерації шахів Летичівського району» – Анатолію Петечинському.

    Відкриття шахового турніру, привітання учасників та ювіляра здійснили голова Летичівської об’єднаної територіальної громади – Тисячний І., голова Летичівської районної ради

Хавхун А., та головний спеціаліст відділу молоді сім’ї та спорту райдержадміністрації

Бондарчук Р.

    А потім розпочалася шахові битва. За коловою системою, ІК – 1745, коефіцієнт турніру 1,32 регламент 5хв на партію. В запеклій і безкомпромісній боротьбі проходили одна за одною партії турніру. З першого туру боротьба розпочалася між найтитулованішими шахістами Летичівського та Старосинявського районів. Пальма першого рядка переходила від одного лідера до іншого. Але рівних в цех день не було нашому земляку Юрію Олійнику який з доробком в 17,5 очок з 18 можливих переконливо посів першу сходинку шахового олімпу. Друге та третє місце посіли гості із Старої-Синяви: Валентин Березюк – 15 та Валерій Мельник -14.

    Слід зазначити що в турнірі брала участь учениця  із Львівщини Катерина Резнік, вона показала достойну гру для своїх років, відібравши по пів очка в другого і третього призерів турніру.

ТАБЛИЦ.xls (18432)

    По завершенню змагання,  медалями, грамотами та цінними подарунками від партії «За конкретні справи» були нагороджені ювіляр, переможці шахового турніру та гостя із Львівщини.

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net