ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

24.01.2022 09:09

   22 січня відділом освіти, молоді та спорту Летичівської селищної ради та громадської організації Летичівська федерація шахів був проведений відкритий шаховий турнір серед чоловіків. Дане дійство було складовою частиною  заходів приурочених Дню Соборності України.

  До шахового клубу селища Летичів завітали найсильніші шахісти трьох суміжних громад: Летичівської, Меджибізької та Деражнянської. Участь в чорно-білих баталіях взяли 17 спортсменів. Змагання із швидких шахів проводилося за швейцарською системою в 9 турів, з контролем 10хв + 5сек. Турнірний рух, складання пар та визначення переможців проводилося за комп’ютерною програмою Swiss Master 5.

   В запеклій безкомпромісній боротьбі перемого святкував кандидат в майстри спорту Олег Яременко здобувши 100% результат -9 очок. Друге місце посів Юрій Олійник з доробком у 7 очок (обидва Летичівська громада). Третім був Микола Горбач 6 очок (Меджибізька громада).

Переможці турніру були нагородженні грамотами та медалями.

 Технічні результати турніру... 

   Проведення вище зазначених змагань виконали свою мету та завдання: популяризація шахів серед жителів громад, підвищення спортивної майстерності учасників, набуття неоціненного досвіду та встановлення дружніх зв’язків серед шахістів нашого краю.

 

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net