КУБОК ПОДІЛЛЯ.

18.11.2019 14:30

7-й Всеукраїнський Кубок «Поділля» відбувся цими вихідними днями в м. Вінниці. Участь в змаганні взяли 28 команд із семи областей України. Нашу команду, яка складалася із чотирьох спортсменів, представляли: Максим Петечинський, Петро Дмитришин, Юрій Олійник і Ігор Нурмагометов.

Змагання проводилося за швейцарською системою у 9 турів. Фаворитами турніру були шахісти Вінниці і Хмельницького, склад яких представляли гросмейстер та майстри спорту. Але в справедливій безкомпромісній боротьбі перемогу святкували юнаки шахової команди «Vinnytsia U-18».

Наша дружина посіла скромне 20 місце з доробком у дві перемоги, чотири нічиї і три поразки, отримавши досвід і  урокі в організації змагання.

В індивідуальному плані шахісти за дошками набрали: Петечинський М. – 1,0 Дмитришин П. – 6,0 Олійник Ю. – 8,0 Нурмагометов І. – 1,5очок.

Рекордна кількість учасників, дає всі права називати дане змагання неофіційним командним чемпіонатом України, а здобуток юних спортсменів підстави що розвиток шахів на Вінниччині крокує в правильному напрямку – до перемоги!

Більше матеріалів про змагання за посиланням:

  https://chessvin.org.ua/2019/11/18/юнацька-команда-вінниці-здобула-всеу/?fbclid=IwAR3iFD0QyKiKIn8U9HlvGFytXhpRHKZf2WxhSylgGTLS09nLk-c6v-3ohFw 

 

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net