Міжнародний командний…

01.07.2019 14:54

   Гросмейстер, сім майстрів та тринадцять кандидати в майстри склали навчальну конкуренцію першорозрядникам в командному шаховому турнірі «Дністер-12» який проходив 29-30 червня поточного року в м. Могилів-Подільський. Дев’ятнадцять команд, склад яких складався із чотирьох спортсменів, представляли Україну та Молдову. Дев’ять турів з контролем часу в 25 хвилин плюс 5 секунд за кожний хід розпочинаючи з першого.

   Команда нашого району була змішана і підсилена шахістами сусіднього Старо-Синявського району. За номерами шахівниць: Мельник Валерій, Яременко Олег, Дмитришин Петро та Олійник Юрій.

   В перший день змагання наша дружина провела п’ять поєдинків. Вигравши в команд: Романтік-1(Вінниця), Вінницька шахова школа, Жмеринський район, Shatro та поступилися Козятину. Отримавши 12 очок після першого дня змагання наші земляки впевнено утримували призове третє місце.

   Другий день змагань в суперники нашої дружини вибрав найсильніші команди. В результаті поразки від: Вінниці, Хмельницького, Kudlai (Вінниця), та нічия із Жмеринкою, відкинули наших хлопців на чотирнадцяте місце.

   З дев’яти можливих очок наші шахісти набрали: Мельник Валерій – 2, Яременко Олег – 5,5, Дмитришин Петро – 5, Олійник Юрій – 4,5. Біль детальна інформація про хід турніру за посиланням: 

https://chess-results.com/tnr446693.aspx?lan=11&art=20&snr=4

   Отриманий досвід, налагодження та підтримування дружніх стосунків із шаховою громадою, а головне пропагандування здорового образу життя дає підстави завидувати, що дані дійства не проводяться у нас на Хмельниччині.

Як ми зіграли? Дивись тут: ІГРИ.doc (54,5 kB)

 

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net