Особистий чемпіонат учнів

27.01.2017 21:05

 

Особистий чемпіонат серед учнів.

 

   26 січня поточного року в Меджибізькій ЗОШ відбувся особистий чемпіонат з шахів серед учнів Меджибізької об’єднаної територіальної громади. На змагання приїхали 30 учнів із восьми сіл та місцевого селища.

   Чорно-білі баталії старовинної інтелектуальної гри проходили за швейцарською системою в п’ять турів. Контингент учнів які стартували в змаганні ділився на три групи: початківці, учні які мали другий дитячий розряд (V), та учні першого дитячого розряду (ІV). Змагання проходили в просторому класі місцевої школи.

   Після третього туру було четверо учнів які мали сто відсотковий результат. Тому переможці повинні були визначитися у фінальній частині. Слід зауважити що кожна партія більшості присутніх тривала до голих королів і лише не значна когорта початківців здавалися після третього ходу отримуючи так званий «дитячий мат».

Після фінішу перемогу отримав учень Голосківської ЗОШ – Пірожков Євген, не зазнавши жодної поразки.

   На другу і третю сходинки претендували одразу чотири учні і лише після перерахунку відповідних коефіцієнтів, призові місця отримали: Гриценко Валентин – Лисогірська ЗОШ та Данчук Богдан який представляв Головчинецьку ЗОШ.

   Серед дівчат переможцями стали: Сумик Наталія – Голосків, Моторна Ольга – Лисогірка, Пазник Руслана – Митківці. Наші палки вітання переможцям.

Організатори чемпіонату з шахів вручили переможцям грамоти та тематичну шахову літературу.

ЧЕМП_2017.doc (157696)
 

М. Горбач 

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net