Перший командний - пішов!

01.05.2016 16:57

     28 квітня в Голосківському професійному аграрному ліцеї проходила відкрита командна першість серед учнів навчальних закладів «Дзвони Чорнобиля – 2016».

Тридцята трагічна річниця, цього часу, принесла як державі так і кожному громадянину неоціненні і незворотні втрати. Учні із шести учбових закладів, представники та організатори першості пом’янули загиблих рятівників пожежі на Чорнобильській АЄС хвилиною мовчання…

     Кожна команда складалася із трьох хлопців та однієї дівчини. В наш складний економічний час дирекція та небайдужі викладачі фізичного виховання Лисогірської, Голосківської, Требухівецької, Головчинецької та Ставницької загально освітніх шкіл відрядили на змагання 21 учня, до яких приєдналися учні ліцею. Це шахісти початківці з яких лише незначна кількість здобула перший юнацький розряд.

     Змагання проходили за коловою системою, з відповідним нарахуванням залікових очок.



 

Перемогу в командній першості та перехідний кубок здобула команда ліцею: Бегеба Дмитро, Коломієць Вадим, Костюк Роман та Слободинюк Юлія які набрали 9 очок, з десяти можливих. Друге місце посіла дружина із Лисогірки з доробком у 8 очок. Третіми були учні Требухівецької загально освітньої школи - 7 очок.

     Переможці також отримали дипломи та набори солодощів. Шахісти району впевнені що дане дійство буде не останнім і за підтримки дирекції Голосківського професійного аграрного ліцею відбудеться ще не одне спортивне змагання.

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net