РІЗДВЯНИЙ ПОДАРУНОК

18.01.2023 08:57

   На шаховий турнір з казковою назвою «Різдвяний подарунок», який проводився в Требуховецькій бібліотеці, зібралося чотирнадцять учасників. Шахісти представляли смт. Меджибіж, с. Голосків,

с. Головчинці, Лисогірка та с. Ставниця. Турнір був змішаний як у гендерному плані так і у віковому співвідношенні. Наймолодшому шахісту було десять років найстаршому шістдесят дев’ять років. Ось же на чорно-білих клітинах шахового королівства зустрілися молодість і досвід. Змагання проводилося за правилами рапід-турніру із використанням швейцарської системи. Після першої частини змагання переможець не був виявлений. Прийшлося продовжувати турнір з використанням бліцу.

   Сьогодні перемогу святкував досвід, але молодь не давала перепочинку ветеранам. В кожній партії точилася запекла безкомпромісна боротьба.

За додатковими показниками тройку лідерів визначав додатковий турнір, перемогу в якому святкував Микола Горбач (смт. Меджибіж) - 6 очок, друге місце посів Анатолій Горобець (с. Ставниця) -5, третю сходинку опанував Олексій Войчак (с. Требухівці).

   Переможці змагання були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді, спорту і туризму виконавчого комітету Меджибізької ради. Діти, учасники змагання отримали неоціненний досвід шахового боротьби призами якої стали солодощі.

 Результати змагання 

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net