Спартакіада з шахів серед учнів Летичівської ОТГ

17.03.2017 19:56

 

Наші діти – найкращі!

 

     14 березня в Летичеві у приміщенні НВК №2 пройшла спартакіада з шахів серед учнів об’єднаної територіальної громади. Прийняли участь 56 учнів із Летичева, Сусловець, Новоконстянтинова, Грушковець, Голонещеве, Майдана Вербицького та Голосківського професійного аграрного ліцею.

Змагання проводилося серед дівчат і хлопців у п’ять турів за швейцарською системою з використанням програми Swiss Master 5.5. Кожному із учасників на партію надавався відведений час в 20 хвилин і контролювався новопридбаними електронними годинниками.

     В результаті безкомпромісної боротьби, про що свідчать лише сім партій, які закінчилися в нічию. Призові місця розприділилися наступним чином серед хлопців: Нікітін Богдан (НВК-2), Гарбар Дмитро (НВК-1), Костюк Роман (Голосківський ПАЛ). Серед дівчат найкращими були: Слободинюк Катерина (НВК-3), Швець Олена і Дубина Анастасія (Майдан Вербицький).


 

     Від організаторів шахової спартакіади: відділу освіти, молоді та спорту Летичівської селищної ради та громадської організації «Федерація шахів», учням посівшим призові місця, було вручено переможні грамоти.

     Наші вітання переможцям, та подальших успіхів в баталіях на полях чорно-білих полях.

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net