Турнір над Бугом

17.06.2018 08:36

     Міжнародний майстер, одинадцять кандидати в майстри спорту, тринадцять першорозрядників в перше в історії шахового руху Летичівщини взяли участь в міжобласному командному шаховому турнірі «Шахи над Бугом». Свої команди представили міста Вінниця, Жмеринка, Літин, Летичів, Стара-Синява та Летичівський район. Дієва подія була присвячена 50- річчю одного із ведучих шахістів нашого району – Юрію Олійнику. Підтримали ідею проведення даного змагання, та надали організаційну допомогу Летичівська об’єднана територіальна громада та громадська організація «Федерація шахів» Летичівського району.

     Чотири учасника кожної команди, за коловою системою провели по шість партій з контролем по 10 хвилин. Змагання проводилися в приміщенні Летичівської публічної бібліотеки. Призові місця визначилися по найбільшій кількості набраних очок. У випадку рівності переможець визначався за особистою зустріччю та кількістю перемог.

     За результатами змагання однакову кількість по 19,5 набрали найтитулованіші команди з міст Вінниці та Жмеринки і лише за додатковими  показниками перше місце було присуджене вінничанам. Третє місце посіла дружина з смт. Летичева (Яременко Олег, Олійник Юрій, Петечинський Анатолій, Нурмагометов Ігор), яка достойно виступила і з доробком в 13 очок замкнула трійку призерів.

ЛЕТИ_КОМ.xls (54784)

     Переможці змагання були нагородженні цінними подарунками та грамотами відділу освіти молоді та спорту Летичівської селищної ради. Учасники отримали неоціненний досвід у веденні командної шахової боротьби , та дружньому спілкуванні.

     Світлини шахових баталій турніру «Шахи над Бугом» можна подивитися за посиланням:

 

Суддя ІІ категорії

М. Горбач

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net