Тяжко в навчанні, легше в бою...

27.07.2018 19:02

     1 червня в шаховому клубі обласного центру відбувся  особистий турнір за регламентом блискавичних шахів. Він проводиться за регульованою швейцарською системою в 11 турів за правилами FIDE.  Контроль часу – 5 хв. на партію кожному учаснику плюс 3 сек. за кожний зроблений хід починаючи з першого.   Результати турніру подавалися у FIDE на обрахунок міжнародного рейтингу з блискавичних шахів (Blitz chess rating). До участі в турнірі допускалися всі бажаючі. Головний суддя турніру: Міжнародний арбітр А.Л.Харьков.

     Участь в змаганні взяли більше 20 учасників від гройсмейтера до першорозрядника. Нашу громадську організацію представляли Юрій Олійник та Микола Горбач. У відповідності до своєї практичної сили, показників індивідуального коефіцієнту вони здобули 6 та 4,5 очок відповідно. Переможцем турніру став – гросмейстер України Андрій Разін.

    Наші хлопці отримали неоціненний досвід турнірного змагання, побачили свої слабкі місця та намітили на перспективу плани підготовки по їх усуненню для достойного виступу в шахових змаганнях обласного рівня.

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net