У нас такого немає...

24.05.2019 10:33

18 травня (субота) 2019 року в дитячому оздоровчому таборі “Казкова долина” с.Сосни Літинського району відбувся черговий, щорічний командний кубок Вінницької області з шахів.  В змаганнях приймати участь найсильніші команди міст і районів Вінницької області. Як виняток і за дружніми відносинами до шахового дійства була допущена команда смт. Летичева. Кількість учасників в команді – 4, незалежно від віку і статі. Організатором змагання виступали шахісти м. Літин під керівництвом активіста шахового руху Фіногєєва Дмитра Івановича.

Нашу команду представляли: Олег Яременко, Юрій Олійник, Анатолій Петечинський та Максим Петечинський. Участь в змаганні взяли 10 команд. Шахісти летичівщини достойно виступили, беручи якомога більше очок в кожній зустрічі і незважаючи на свій не високий рейтинг впевнено посіли другу призову сходинку! За кількістю виграних партій четвертий показник.

Технічні результати за кількістю виграних партій:

Жмеринка – 31,5

Вінниця – 26

Жмеринка 2 – 22,5

Летичів – 21,5

Калинівка – 16,5

Романтик – 15,5

Козятин – 13,5

Літин – 12,5

Колос – 12,5

Калинівка 2 - 9

 

Дані змагання є візитною карточкою розвитку шахового руху Вінниччині, на жаль таких шахових дійств на Хмельниччині поки що немає!

 

Контакт

"Шахи над Бугом" fishkog@ukr.net